Isnin, 17 Jun 2013

satin hands - mary kay..mari kite lembutkan tangan

                                             SATIN HANDS - PAMPERING SET
 SATIN HAND bertindak pantas untuk melembutkan, menghalus dan mengharumkan kulit, sehingga setiap yang memandang pasti akan terpikat. set merangkumi  : pelembut tangan pic,skrub tangan,krim tangan dan beg hadiah.


Mari kite tengok  bagaimana nak mengunakan set SATIN HAND nie :    ini lah set yang perlu dipakai untuk memanjakan  pada kulit      
tangan
STEP 1  : basahkan tangan terlebih dahulu selepas itu pam sedikit satin hand scrub pada tangan dan gosok pada kedua- dua belah tangan sehingga kering.kemudian basuhkan tangan 
dengan air bersih.Fungsi hand scrub bertindak untuk menanggalkan sel-sel mati pada kulit tanganSTEP 2 : picitkan sedikit hand cream urut ke tangan dan di antara jari. Fungsi krim tangan ini  membuat tangan lebih lembut bak sutera.Tangan akan menjadi lembab selama 24 jam. STEP 3 : picitkan sedikit hand softener pada tangan.Fungsi hand softener menambah penghidratan, melembabkan lagi pada kulit tangan. 


testimoni komen 1 : "sangat berpuas hati kerana kulit tangan sentiasa dalam keadaan lembut dan barbau harum selama 24 jam."

komen 2 : " bestnyer satin hands nie, terus tangan jadi lembut dan daki-daki pun turut hilang sekali.


sesiapa yang berminat untuk mencuba bole berjumpa dengan saya ataupun hubungi di talian 012-287 4551


1 ulasan: